kim kardashian valóságshow drakula-terápia szépség akupunktúra kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már megint nem bírt magával Kim Kardashian. A valóságshow-sztár ezúttal tűkkel szurkálta tele az arcát. Korábban a rendkívül fájdalmas Drakula-terápiát próbálta ki. Miért akar ennyire szenvedni az amúgy is szép celeb?

Jól tűri a fájdalmat Kim Kardashian, pláne, ha a szépségről van szó. Az első gyermekével várandós valóságshow-sztár arcából most tűpárna lett: egy akupunktúrás kezelésen vett részt. Erről nagy büszkén a Twitter oldalára is kirakott egy képet.

Forrás: Instagram/kimkardashian
Forrás: Instagram/kimkardashian

Nem ez az első eset, hogy Kim bizarr módszernek veti alá magát. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, korábban a Drakula-terápiát próbálta ki. Ilyenkor a páciens saját vérét fecskendezik vissza az arcába. A celeblány is beismerte, hogy ez nagyon fájt neki. Reméljük, a babának nem árt ezekkel!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.