Így néz ki a Barbie baba smink nélkül

baba smink nélkül Barbie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg csak egy olyan Barbie névre hallgató nő létezik a Földön, akinek minden napszakban tökéletes a sminkje. Eddi Aguirre grafikus véget vetett a több mint ötvenéves illúziónak és megmutatta Barbie igazi arcát.

Óriási szempillák, finom mosoly, tökéletes rúzs, bájos arcpír: így ismerjük a Barbie babákat kislánykorunk óta. "Nyilván minden kislány szeretne olyan szép hajat, olyan kék szemet, meg olyan alakot, mint ami neki van" - írta korábban Takács Nóra sztárszerzőnk a Barbie-ról szóló cikkében. Egészen eddig biztosan így volt.

Forrás: Instagram/howtobeadad
Forrás: Instagram/howtobeadad

Nemrég azonban megismerhettük a plasztik álomnő sosem látott arcát, Eddi Aguirre grafikus ugyanis lemosta róla a sminket. A kócos haj, a karikás szemek, az anyajegyek és a fogszabályzó ugyan szintén a képzelet szüleményei, de sokkal közelebb állnak a valósághoz. Azt azonban egyáltalán nem gondoljuk, hogy a mai kislányok erre a változatra cserélnék a makulátlan külsejű babáikat. Vagy mégis?

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a SzílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.