fashion week párosítás csillámos szépségtipp körömlakk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csillámos körmök divatosnak számítanak, éppen ezért a Life.hu most megmutatja, hogy a csillámos lakkot milyen egyszínűvel párosíthatjuk. Így nemcsak tartós, de feltűnő manikűrre is szert tehetünk.

Korábban a tartós körömfestési technikáknál már népszerűsítettük a csillámos lakkokat, és most újból ezt tesszük. Állaguknál fogva ezek a lakkok tartósabbak, ráadásul mivel nem egységesen fednek, ezért a kisebb hibák sem olyan feltűnőek. A csillámos festék tehát kitűnő választás lehet azoknak, akik nem szeretnék minden nap vagy éppen minden másnap újrapingálni a körmeiket.

Forrás: Flickr/TheKarenD, Zicon
Forrás: Flickr/TheKarenD, Zicon

A csillámosokat legtöbbször áttetsző vagy nagyon halvány lakkokhoz keverik a gyártók, így ha feltűnő körmöket szeretnénk, akkor egy egyszínű alapozólakkot is választanunk kell melléjük. Az egyszínű lakkozást aztán kedvünk szerint bolondíthatjuk meg csillámos társaikkal.

Összegyűjtöttünk nektek most pár páratlan párost, ezeket bátran kombináljátok idén tavasszal!


1. Púderrózsaszín lakk - MAC 3600 Ft és bordó csillámos - Essence 499 Ft
2. Kék lakk - Miss Sport 529 Ft és kék csillámos - SPF 1495 Ft
3. Zöld - L'Oréal 1299 Ft és csillámos halványkék - Essence 499 Ft
4. Lila - Maybelline 799 Ft és színes csillámos - Essence 499 Ft
5. Lazac színű - MAC 3600 Ft és csillámos szürke - F&F1600 Ft
6. Rózsaszín - Avon 810 Ft és púderrózsaszín csillámos - Essence 499 Ft

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.