Kylie Minogue Fotókon akkor és most énekesnő popsztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál születésű popénekesnő a napokban ünnepli 45. születésnapját.

Kylie Minogue nevét nem zenéi, hanem kisebb színészi szerepei kapcsán ismerték meg hazájában. Kylie és húga, Danii ugyanis szappanoperákban tűntek fel együtt először. Bár állításuk szerint nincs rivalizálás köztük, a nővérke csillaga ekkor magasan elhúzott Danii mellett: egy ausztrál sorozatban kapott szerepe miatt a háttérbe szorította 3 évvel fiatalabb húgát. Színészi sikereit zenélésben folytatta: nem egy dala végezte a slágerlisták élén. Nemrég mégis felröppent a hír, miszerint a zeneiparban eltöltött 25 év után Kylie inkább visszavonulna. A szexi énekesnő egyébként a magánéletében szerencsés, a nála két fejjel magasabb és tíz évvel fiatalabb barátja, Andrés Velencoso már öt éve vele él. A pár rengeteg megpróbáltatáson esett át együtt, ők azonban máig kitartanak egymás mellett.

Forrás: www.kylie.com, AFP
Forrás: www.kylie.com, AFP

Kylie 1988-ban és az idei cannes-i filmfesztiválon Andrés oldalán
Kattints a képre, és nézd meg Kylie elmúlt 25 évét glériánkban!

"Fellángolásként indult Kylie-val és szerelem lett belőle" - nyilatkozta ez év elején a spanyol Vanity Fairnek Andrés, majd hozzátette: az énekesnőben megtalálta azt a nőt, akit szerethet és aki viszontszereti őt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.