asztrozófus kínai asztrológia Nagy Melinda asztrológus asztrológus szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakterülete a kínai asztrológia. Ezen a területen kínai és szingapúri mestereknél szerezte diplomáit. Magyarországon azon kevesek egyike, akik 2 éves képzés keretében oktatják a módszert.

Mi az életcélunk?

Ezt asztrológiai ismeretek nélkül is könnyű megmondani. Az emberek 98%-át egyetlen dolog motiválja: megtalálni az egyensúlyt, amit a hétköznapi nyelven boldogságnak nevezünk.Gondoljunk bele, miért is akarunk sikeresek lenni? Mert az boldoggá tesz. Miért akarunk tökéletes párkapcsolatot? Vagy miért akarunk jó anyagi körülmények között élni? Azért, mert azt reméljük, ezek a dolgok majd boldoggá tesznek.

A kínai asztrológia és az egyensúly

A kínai asztrológia tehát nem a planéták helyzetét vette alapul számításaihoz, hanem a világmindenséget alkotó 5 őselemet és a hozzájuk tartozó állatéveket (melyek valójában planetáris irányokat jelölnek). Az elemek és az állatévek születéskori elhelyezkedése, egymáshoz való viszonya rajzolja fel az életutat. Az ősi tanítások szerint minden ember az 5 őselemnek a megnyilvánulása. A személyiség és a sors aszerint változik, amilyen az elemek eloszlása bennünk. Amikor egy-egy elem túlsúlyba kerül, diszharmonikus állapot jön létre és ilyenkor életünk egyik-másik területe "felhívja magára a figyelmet". Ezek a nagy tanítások időszakai, melyek rendelt időben érkeznek el hozzánk. A kínai asztrológia képes megmutatni, hogy melyik elem - ezáltal melyik területe az életünknek az, ahová jobban oda kell figyelnünk, ami megborítja lelkünk egyensúlyát. Képet kapunk a jelenlegi életfeladatokról és az életeseményeinkben rejlő üzenetekről, tanításokról. Amikor az 5 őselem egyensúlya visszaáll, mi is harmóniába kerülünk saját magunkkal és elérjük fő célunkat, a boldogságot.

Elérhetőségek:
Honlap: www.kinaiasztrologia.com www.asztrologia-asztrozofia.hu,
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Asztrológia-és-Asztrozófia/212690345409331

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.