színésznő Natalie Portman Fotókon akkor és most Fekete hattyú Leon, a profi Csillagok háborúja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natalie Portman a napokban ünnepli 32. születésnapját.

A jeruzsálemi születésű színésznőt egy Long Island-i pizzázóban szúrta ki magának egy ügynök. Nem sokkal később pedig a 11 éves Natalie Portman élete első filmszerepében találta magát a Léon, a profi szomorkás szemű bérgyilkos-ifjoncaként. A filmből nemzetközi siker lett, a több nyelven is beszélő lány nevét pedig egy egész világ megismerte.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Natalie, 1994-ben a Leon, a profi című filmben és közel 20 évvel később

Furcsán hathatott Hollywoodban, amikor a már sikeres színésznőként jegyzett fiatal lány egy időre hátat fordított a színészszakmának, és a Harvardra ment pszichológiát tanulni. Elmondása szerint döntésében szülei támogatását élvezhette, akiket egyébként mai napig távol tart a médiától.
"Sokkal többre értékelem a magánéletemet és annak biztonságát, mint hogy egy magazin címlapján villantsam meg a melleimet vagy szexszimbólum legyek egy filmszerep erejéig" - nyilatkozta korábban az amerikai EW-nak a kisgyermekes édesanya.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.