önbizalomhiány női test anyaság fotó szülés társadalom Jade Beall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fotós hús-vér nőket örökített meg szülés előtt és után. Nem címlapokon photoshopolt dívákat, hanem "igazi" nőket láthatunk. Megható képsorozat.

"Gyönyörű test" - ez a címe egy fotós könyvének, amelyben szülés előtt és után készült fotókat fedezhetünk fel női testekről. Jade Beall nem a tökéletes nőket kereste. A januárban megjelenő kötetben láthatunk megereszkedett bőrt, terhességi csíkokat, hegeket.

Forrás: Facebook/JadeBeallPhotography
Forrás: Facebook/JadeBeallPhotography

A fotósorozatot nézd meg galériánkban!

Először saját magát és egy barátnőjét örökítette meg szülés után néhány nappal. Ezután rengetegen írtak neki Facebook-oldalára, hogy szeretnék, ha lefotózná őket is. Eddig több mint ötven anyát fényképezett le, így jött össze a könyv anyaga. Azt szerette volna megmutatni, hogyan festenek valójában az anyukák: nem tökéletesek, mégis csodálatosak.

A nők azt állítják, a fotózásnak köszönhetően visszanyerték önbizalmukat. Jade azt mondja: jó lenne, ha minél több anya rádöbbenne erre, hiszen sokan komoly önértékelési problémákkal küszködnek a társadalmi nyomás és elvárások miatt. A fotós még több nőt szeretne fényképezni, és további könyveket tervez, amelyek az öregedésről, a rákról és az étkezési zavarokról szólnak majd. Sőt, férfiakat is akar fotózni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.