Csonka Pici megvált kultikus ruhadarabjától

zakó Csonka András Majka Varga Viktor piros szín klip énekes
Majka a Sztárban sztár című produkció zsűritagjaként lecikizte Csonka Andris immár kultikussá vált zakóját. Csak azt felejtette el, hogy annak idején könyörgött azért, hogy kölcsönkapja egy klip forgatásához a mára felbecsülhetetlen értékű ruhadarabot - tudta meg a Life.hu.

Majka az élő adásban szembesült egy remek szabású, piros zakóval, amit Feke Pál viselt a nagy sikerű műsor első adásában, amikor Soltész Rezsőként állt színpadra.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"A világ két legcsúnyább zakóját Csonka András és Soltész Rezső birtokolja"- jelentette ki, majd tréfás csörtéjét Csonka Picivel tovább folytatta a közösségi oldalon. A dolog odáig fajult, hogy Pici végül fájó szívvel, de megvált piros zakójától. Felajánlotta Varga Viktornak, aki péntek este őt fogja imitálni a produkcióban.

"Érdekes, Majka kilenc évvel ezelőtt könyörgött nekem, hogy adjam kölcsön neki a Tündi Bündi című klipjéhez. Ráadásul azért vállaltam szerepet a klipben, hogy láthassam, mit művel az öltönyben, ugyanis egy piros nadrág is tartozik a zakóhoz. Ne felejtsük el azt a fontos tényt, hogy ezt az öltönyt csak színpadon hordtam, a Ding ding dong című klipben és a lemezborítón" - árulta el Pici, aki nagyon is ad arra, hogy mindig divatosan nézzen ki.


Majka is remekül mutat a piros öltönyben

Autóbalesetben meghalt a Kimnowak gitárosahttp://www.life.hu/legykepben/20131017-pribil-gyorgy-a-kimnowak-alapitoja-es-gitarosa-szerda-este-elhunyt.htmlA pornósztár jókislányként folytatjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20131015-sasha-grey-pornosztar-a-juliette-tarsasag-cimu-konyvet-nepszerusiti.htmlKihallgatták a megölt kocogó asszony kisfiáthttp://www.life.hu/legykepben/20131017-soorksari-gyilkossag-kihallgattak-a-megolt-kocogo-asszony-krisztina-kisfiat.htmlHalálhírét keltették, de él Bajor Imrehttp://www.life.hu/legykepben/20131016-bajor-imre-szinmuveszert-aggodtak-sokan-miutan-az-interneten-az-a.htmlÉlő adásban sírt Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131015-az-rtl-klub-xfaktoraban-krasznai-tunde-csupa-pozitiv-kritikat-kapott.htmlÚjra kell fotózni Kiszel Tünde 2014-es naptáráthttp://www.life.hu/legykepben/20131016-kiszel-tunde-2014es-naptarat-ujra-kell-fotozni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.