karácsony finomság csokoládé ajándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha végképp nincsen semmi ötleted, és már időd sincs nyakadba venni a várost, hogy ajándékok után kutass, íme, egy mentő ötlet.

Holnap karácsony. Ha most gondolkoztál el azon, kinek mit adj, bajban vagy. De itt egy remek ötlet. Semmi más nem kell hozzá, csak egy csokibonbon-készítő szilikonforma - ezt még a bevásárlóközpontokban is megveheted. Ha már ott jársz, vegyél néhány tábla finom csokit is. Otthon olvaszd fel a csokit mikróban vagy egy lábasban a tűzhelyen. Csorgasd a formába az olvadt édességet és tedd hűtőbe addig, amíg újra megszilárdul. Ha kész, könnyedén ki fognak jönni a szilikonformából. Csomagold celofánba, kösd át egy kis szalaggal, tűzz hozzá egy üdvözlőkártyát, és máris kész a saját készítésű finomságod - ajándéknak kiváló. Erre még van időd, hajrá!

Forrás: Ikea

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.