karácsony Télapó Expressz mikulás vonat program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden gyerek epekedve várja a Mikulást, levelet írnak, a szorgalmasabbak még egy-egy rajzot is készítenek neki. Éppen ezért nincs is jobb program ilyenkor egy gyerek számára, mint személyesen is ellátogatni a Télapóhoz - íme, három felejthetetlen program, ahol ti is találkozhattok a Nagyszakállúval.

1. Télapó Expressz
A Magyar Vasúttörténeti Park és a Cartoon Network csatorna együttműködésének köszönhetően az immár hagyományteremtő Télapó Expressz idén a Cartoon Network csatorna nevét és arculatát viseli. A Télapó Expresszen a csatorna egyik legnépszerűbb sorozata, a Gumball csodálatos világa elevenedik meg. A nosztalgikus hangulatát továbbra is megőrző, ugyanakkor vidám, színes "ruhába” öltöztetett gőzös a legkisebbeket és a családokat a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Park Orient Csarnokába szállítja, ahol felejthetetlen mikulás- és adventi ünnepen vehetnek részt.

További információ: A Cartoon Network Télapó Expressz járatai december 6-7-8-án 9:30-kor és 14:30-kor indulnak a Nyugati pályaudvarról. Jegyek elővételben kaphatóak. www.vasuttortenetipark.hu

Forrás: MTI/Kovács Attila

2. Barlangi Mikulás program
A szarvasok vontatta szán helyett itt bizony kötélen ereszkedik le a barlang falán a Mikulás, és névre szóló ajándékokat ad a gyerekeknek. A krampuszok is barátságosak és kedvesek, mert szeretnék a a legkisebb gyerekeket is megbarátkoztatni a Mikulással. A programra előzetes bejelentkezés szükséges.

További információ: A program 10:30-tól 15:30-ig óránként indul, időtartam: 55 perc. Ajánlott korosztály: 3-8 éves korig. Helyszín: Szemlő-hegyi-barlang. Belépődíj: 2600 Ft/gyerek (csomaggal), 1000 Ft/felnőtt. www.barlangiszulinap.hu

3. Mikulások a nagyvilágban - Kalandtúra
A bekerített természetvédelmi erdő ösvényén indulnak a résztvevők izgalmas felfedező útjukra. A Mikulás Hírmondó friss hírei alapján nyomozzák ki a kalandozók, hogy melyik országban járunk és ott hogyan várják és ünneplik a Mikulást.

További információ: A programra december 7-én és december 8-án várják az érdeklődőket. www.vadaspark-budakeszi.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.