Ilyen egy igazi otthon - szerintetek

Thinkstock -
otthon szeretet lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit jelent számodra az otthon fogalma? címmel tettünk közzé egy felhívást a facebook oldalunkon. Számos megható, kedves vélemény érkezett, amit ezúton is köszönünk! Kiválogattuk ezek közül a három kedvencünket. 

Farkas Dóra (21 éves)
Hogy mi az otthon? Mindenkinek más! A kórházban sokat fekvő betegnek az erőt adó remény, ahová mindennél jobban szeretne visszajutni. Az újdonsült apukának a boldogság, ami erőt ad a nehéz napokhoz, hiszen ha hazaér, ott várja a szerető család. A szeretett házi kedvencünknek a melegség, ahová jól esik besurranni egy hideg estén. Az otthon, mindazonáltal, hogy megnyugtat és szeretettel tölt el, az életünk kisebb-nagyobb hullám völgyein átívelő híd, ahol olykor jól esik megpihenni és erőt venni az előttünk álló akadályokhoz.

Thinkstock

Kovács Tünde (42 éves)
Az otthon, ami a nap végén vár, pihenést, nyugalmat, meghittséget ad. Talán ezért vettem körül magam mediterrán hangulatot idéző meleg színekkel. Talán ezért is ragaszkodom a régi bútorokhoz, melyeket még nagymamám használt, a tükörhöz, amit még dédnagymamám kapott nászajándékba, édesanyám gyerekkori íróasztalából átalakított kis szekrényhez, amin még a betűvetést tanulta egykor, ezért szeretem a nagy pihe-puha ágytakarót, nagy, színes díszpárnákat, és a sok gyertyát, mécsest, melyek lágy légkört teremtenek egy-egy szürke, zsúfolt nap végén. A falról szeretteim képei néznek rám, akik már eltávoztak, és akik itt vannak velem. Mellettük egy kovácsoltvas kislámpa, ami már kislány koromban is az ágyam fölött volt. Minden apró holmi emléket, vagy személyt, élményeket idéz. Nem pusztán használati tárgyak, vagy díszek, emlékek is egyben, melyek a múlt kedves darabjait, vagy egy-egy családtag, barát keze nyomát őrzik. Nekem ezek adják azt az érzést kedvenc fotelomba kucorodva, hogy minden pillanatban velem vannak, szertettel töltve meg életem mindennapi helyszínét, az otthonom.

Polgár Alexandra (21 éves)
Számomra az otthon az a hely, ahol minden gátlás nélkül magam lehetek. Ahol meleg étel vár az asztalon, és áradnak felém a kérdések, hogy milyen napom volt. Ahol a testvéreimmel ugratjuk egymást, amikor csak lehet. Ahol közös filmnézés és családi kupaktanács van minden este. Ahol színesek a falak és mindig finom az ebéd. Ahová szívesen hívom meg a szerelmem és a barátaim. Amit minden évben együtt díszítünk anyukámmal karácsonyra. Ahol - ha egyszer elmegyek -, tudom, hogy hazavárnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.