Csecsemőket lopott a kínai szülész

Forrás: Instagram/West Midlands Police -
Kína szülész bírósági tárgyalás csecsemő bűncselekmény csecsemőtolvaj per újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn kezdődik annak a kínai szülészorvosnak a pere, aki csecsemőket lopott el a világrajöttük után, majd gyerekkereskedőknek adta el őket - adta hírül  az MTI.

A gyerekkereskedőkkel kapcsolatban álló szülészorvos azt hazudta az újszülöttek szüleinek, hogy gyermekük súlyos születési rendellenességgel jött a világra, és rábeszélte őket arra, hogy mondjanak le csemetéjükről. Ilyen módon hét csecsemőt lopott el a családjától.

Illusztráció Forrás: Instagram/West Midlands Police

Ki tudja, hány kisbaba esett volna még áldozatul az alávaló orvos pénzéhségének, ha júliusban az egyik anya gyanút nem fog, és nem tesz feljelentést a rendőrségen. A nyomozás két hét alatt kiderítette, hogy lánya makkegészséges, és a szomszédos tartományban él. Hasonlóan eredményes volt a rendőrség egy lány ikerpár esetében, őket is a szülész "könyvelte el" fogyatékkal születettnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.