Játssz a Farm Játékok Boltjával és nyerj utalványt!

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Játssz a Farm Játékok Boltjával, nyerj vásárlási utalványt 10 000 Forint értékben és szerezz gyermekednek örömet egy szuper traktorral vagy lovas játékkal!

Ismerős helyzet amikor kisfiad az autó hátsó ülésén utazva felkiált örömében, mikor meglát egy traktort, vagy kombájnt a mezőn dolgozni és utána egész úton hallgathatod, hogy neki bizony ilyen kell? Vagy mikor a kislányod bolondul a lovakért és a kedvenc kispárnájától kezdve, a ruháin keresztül a bögréjén át minden csak lovacskás, pónis lehet?

Forrás: BRUDER Spielwaren GmbH

Sok gyermek kedvence a traktor, kombájn, dömper vagy a sok különféle tanyasi állat, az aktuális kedvenc játékot pedig most kényelmesen a fotelből is megrendelheted, mert a Farm Játékok Boltja webáruház Magyarországon egyedüliként összegyűjt minden olyan játékot, ajándékot, holmit, amitől ez az oldal igazi paradicsom a farm mániásoknak.

A Farm Játékok Boltjában könnyű a választás, mert itt csak ezt a témakört találod, így nem fogsz tanácstalanul elveszni a temérdek játék között. Tudsz válogatni online, nincs szükség a karácsonyi tömegben a boltról boltra járásra sem. Sőt, bemutató videók, részletes kereső és nagyon kedves ügyfélszolgálat segít neked a könnyű választásban, ha elbizonytalanodnál. A december 21-ig kiválasztott játékokat még az ünnepek előtt házhoz viszik, hogy biztosan a fa alatt lehessen az ajándék. A nyitásuk alkalmából ráadásul a Farm Játékok Boltja 10% kedvezménnyel kedveskedik az első 100 vásárlónak.

A leglátványosabbak és legnépszerűbbek a nagyobb méretű Bruder játékaik, amik 1:16 arányban készültek és átlagosan körülbelül 30 - 40 centiméter hosszúak, 15 - 20 centiméter magasak, az eredeti mezőgazdasági gépeknek az élethű másai és még működőképesek is.

Nézd meg az alábbi bemutató videón:

A játék, amivel tényleg nem lehet mellélőni, az a traktor. Ha pedig megteheti az ember, akkor olyat válasszon, ami homlokrakodóval rendelkezik, hiszen ezzel a markoló szerű karral, amit a szaknyelv homlokrakodónak hív, remekül mozgatható, szállítható bármi és így extra lehetőséget kap az ajándékozott a játszásra. Mozgatható vele föld, homok, kavics a szabadtéri használat során, de akár bármilyen farmos kiegészítő, például a náluk is kapható szénabálák, fatörzsek.

Ha már megvan a gyerkőcnek a traktor, akkor jöhet hozzá a mezőgazdasági munkagép makett, amelyek lényege, hogy a traktor mögé csatlakoztatva, majd húzva elvégezhető vele valamilyen „földdel vagy terménnyel való munka”.

A terményt el is kell szállítani, erre valók a traktor mögé illeszthető pótkocsik. Erre a célra a legnagyszerűbb és leglátványosabb a Fliegl három oldalra billenő platós pótkocsi, mely nevéből adódóan mindkét oldalra és hátrafelé is dönthető. A magasítható oldalfala, és a hátsó falban található felnyitható csúszkás retesz sokféle lehetőséget ad a rakomány be és ki helyezésére.

A képzeletbeli farmot teljessé teszik a különböző kiegészítők, mint például a gazda játékfigura, a szénabála, vagy az állat figura.

Ha érdekel a téma és kíváncsi vagy a legfrissebb újdonságokra, kövesd őket a Facebookon is, ahol többek között rengeteg inspiráló ötlet is találsz! www.facebook.com/farmjatekokboltja

Az alábbi kérdésekre helyesen válaszolók között kisorsolunk egy 10 000 Forintos vásárlási utalványt, amit 2014. január 31-ig lehet felhasználni. A helyes válaszokat és a játékosok postai címét 2013. december 19-ig várjuk a nyeremeny@life.hu címre, fontos, hogy a levél tárgya Farm Játék legyen.
Sok sikert, és várjuk a válaszaitokat!

Milyen játékokat találsz a Farm Játékok Boltja webáruházában?

1. Babajátékokat

2. Farmos játékokat

3. Lövöldözős játékokat

Van Facebook oldala a Farm Játékok Boltjának?

1. Igen

2. Még csak most tervezik létrehozn

3. Nincs

Hány százalék nyitási kedvezményt ad a Farm Játékok Boltja?

1. 5

2. 3%

3. 10%

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT


1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik az Origo Zrt. (1067 Budapest, Dob utca 76., cégjegyzékszáma: 01-10-044389) által üzemeltetett www.life.hu weboldalon megjelenő "Farm Játék" nyereményjátékra ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője az Origo Zrt. (a továbbiakban: "Szervező").

2. A játékban való részvételhez a megjelölt platformokon kell követni a Life.hu-t, és erről egy e-mailt küldeni a nyeremeny@life.hu e-mail címre. A Nyereményjáték 2013. december 12-től december 19-ig tart. A Játékos az e-mail küldésével magára nézve kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték Szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött megfejtés elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt.

3. A Nyereményjáték nyereményét a RapidAgro Kft. (5085 Rákóczifalva, Szent László király út 32/a) ajánlotta fel, amely az alábbi:

1db 10.000 Ft értékű nyereménykupon.

4. A Nyereményjátékban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik. A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
- a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.)

5. A Szervező a nyereményt a megfelelő választ elküldő Játékosok között sorsolja. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adó fizetési kötelezettségnek a Szervező hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.

6. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyerteseken túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, akik kisorsolásuk sorrendjében lépnek a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 2 napon belül nem elérhető illetve nem értesíthető, vagy bármely más okból, pl. jelen Nyereményjáték Szabályzat megsértése miatt nem jogosult a nyeremény átvételére. A pótnyertesre a nyertesre irányadó szabályok vonatkoznak, amennyiben a nyertes helyébe lép. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.).

7. A nyertest a Szervező ügyfélszolgálatának munkatársai e-mailben értesítik. Az értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyi igazolvány szám.

8. A Nyeremény Felajánló a nyereményt a nyertessel egyeztetett időpontban és helyszínen adja át. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező a www.life.hu weboldalon közölje, mint a Nyereményjáték nyertesét.

9. 13. A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy:
- megadott adatai (név, e-mail cím, mobilszám, illetve a nyertes esetén lakcím és személyi igazolvány szám is) a Szervező mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek, és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Nyereményjátékban való részvétel, a nyeremények kézbesítése, a nyertes értesítése és a reklamációk kezelése céljából.
- megadott adatait (nevét, e-mail címét, és mobilszámát) a Szervező továbbadja a Felajánlónak, annak érdekében, hogy a Felajánló saját termékeivel/szolgáltatásaival kapcsolatos információkat, hírleveleket, anyagokat küldjön és ennek érdekében a hatályos szabályozással összhangban - különös tekintettel a 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdésére - ezen adatokat mindaddig kezelje, amíg a Játékos a hozzájárulását vissza nem vonja, amelyet az info@farmjatekokboltja.hu címre küldött e-mailben tehet meg.

10. A helytelen válasz megadásáért, név, értesítési vagy szállítási cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

11. Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos panaszok kezelésére ügyfélszolgálatot működtet, amelynek elérhetőségei:
telefonszám: (06-1) 371 3605
e-mail cím: info@life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.