A meseszép ruháktól elaléltunk a divathéten!

Forrás: AFP -
Párizs divathetek haute couture
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A január végi, haute couture ruhákat felvonultató párizsi divathét fotóit nézegetve többször is szerelembe estünk. Ha azt hitted, hogy egy ilyen eseményen csak furcsaságok és hordhatatlan darabok kerülnek a kifutóra, akkor nagyot tévedtél - mutatunk néhány kreációt, amik elrabolták a szívünket. 

Az Elie Saab-féle romantika 2014-ben is hódít - a divatháznál a csipke és a tüll ismét kötelező, színekben pedig a púderszín, az orgonalila, a lazacpiros és a pezsgő dominálnak. Giorgio Armaninál az éjszaka színei - sötétlila, indigókék, szürke - a hangsúlyosak, Stephane Rolland pedig a sárga árnyalatait vonultatja fel.

Elie Saab, Stephane Rolland, Dior, Versace
Kattints a képre a galériáért! Forrás: AFP

Giambattista Valli modern, erős színekkel ötvözte a klasszikus fazonokat, a Diornál a fekete-fehér páros hódít, Alexandre Vauthierát a dzsungel inspirálta, a Versace-ruhaköltemények pedig az 1001 éjszaka hölgyeit idézik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.