fashion week lagzi Katalin hercegnő esküvői ruha esküvő 2014 stílus csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg 2013-ban itthon még mindig a feketével kombinált kreációk közül válogattak a különleges ruhákra vágyó menyasszonyok, addig a világsztárok rózsaszín ruhakölteményekben mondták ki a boldogító igent. Idén már Magyarországra is betört a rózsaszín uralma, de Katalin hercegnő 2011-es lagzija óta a csipke sikere is töretlen. Körbenéztünk az idei esküvő-kiállításon, hogy megtudjuk, mit kínálnak a menyasszonyoknak a hazai ruhatervezők és szalonok.

Még mindig a csipke

Idén is változatlan a csipke uralma - szinte minden ruhában felfedeztünk több-kevesebb csipkés betétet. Arra azonban nem árt figyelni, hogy minél finomabb, leheletvékonyabb anyagból készüljenek a kreációk - a nehéz, durva csipkéket abszolút felváltják a légies anyagok.

/1402/Csipk201423194520

Tüllcsodák

Halász Éva tervező elárulta nekünk, hogy a csipkén kívül idén az egyszerű, letisztult sziluettek hódítanak, illetve a tülldarabok is nagyon népszerűek. A finom, vékony tüll mellett a balerinák tütüire emlékeztető kreációk is népszerűek.

/1402/T_ll_201423194657

Rózsaszín álom és ombre hatás

Míg az utóbbi néhány évben feketével bolondították meg a menyasszonyi ruhákat, idén abszolút a rózsaszín a trend. A változás bennünket sem ért váratlanul, hiszen tavaly jó néhány világsztár ebben a színben mondta ki a boldogító igen. Legyen a ruha teljesen rózsaszín vagy színátmenetes, ombre hatású, a lényeg, hogy az árnyalat passzoljon hozzád és a lagzi stílusához.

/1402/Ombre201423194736

Szalagot a derékra

Ha nem akarsz erőteljesen változtatni a hagyományokon, de mégis színt csempésznél a menyasszonyi ruhádba, akkor bolondítsd meg egy színes szalaggal a ruhakölteményt: a rózsaszín és a lila csodásan mutat, bevállalós menyasszonyoknak pedig ott van még a tűzpiros is. Arra azonban figyelj, hogy a szalag színét egy másik kiegészítő tükrözze vissza a megjelenéseden: egy púderszínű szalag mellé csodásan mutat egy ilyen árnyalatú esküvői cipellő és egy virág a frizurába.

/1402/Szala201423195030

Valami extra

Bár a rózsaszín átveszi az uralmat a fekete felett, Burda Anna tervezőnél a 30-as évek elenganciáját idéző stílusban még visszaköszön ez a stílus. 2013 nagy őrülete, a peplum is ott van néhány ruhán, de masnikban és különleges fazonokban sincs hiány.

/1402/Egy_k201423195219

Te milyen esküvői ruhát választanál?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.