Telekom Vivicittá mellrák új élet projekt összefoglaló albert kinga verseny futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga a Kezdj új életet a Life.hu-val felhívásunkra jelentkezett, szerkesztőségünk pedig úgy döntött, segítünk neki megvalósítani kitűzött célját, vagyis hogy 2014. április 13-án teljesítse a Vivicittá futóverseny egyik távját. Felkészülésének minden percét nyomon követjük - az elmúlt héten a következők történtek vele. 
/1402/Kinga2014214134017

Kinga hatalmas ereje, bátorsága, küzdeni vágyása felkeltette az Egészség hídja összefogás egyesületének sztárjait is, így az egyesület elnöke, Körtvélyesi Éva, illetve a sztárok is megható videó üzenettel kedveskedtek Kingának. Az erről készült videóanyagot - ha még nem láttad volna - itt nézheted meg újra:

Kinga első úszó- és futóedzéseit itt nézheted meg:

Kingának, az eddig használt sportruházata helyett újakat választottunk - az edzéseiért felelős mozgáskoordinátorok, a Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás segítették őt a megfelelő darabok kiválasztásában. Ha te is szeretnéd tudni, milyen a jó sportruházat, nézd meg a videónkat és olvasd el hasznos tanácsainkat is.

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/kinga-a-profi-sportolo-9toAWKjXibPC77rF

Mindeközben az OÉTI kiértékelte Kinga korábban leadott táplálkozási naplóját, amiből sok mindenre fény derült a jelenlegi étkezési szokásaival kapcsolatban.

A témához kapcsolódó cikkeinket elolvasva pedig biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő formában feltett kérdésekre valódi válaszokat fogsz kapni egy rákban szenvedő vagy abból felgyógyult személytől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.