Vége a szürke-fekete időszaknak, jöhet a tavaszi frissesség!

Forrás: Takács Nóra -
színek tavasz zakó Takács Nóra blog Hogyan legyek jó nő?
Hétvégén hatalmas pakolásba kezdtem: mindent, ami kötött, téli, vastag kimostam, majd elraktam. Ami vékony, színes és tavaszi, azt pedig előszedtem a szekrény mélyéről.

Vége a szürke-fekete időszaknak, jöhet a tavaszi frissesség! Csodás hatással lesznek ránk és a környezetünkre is az ilyen és ezekhez hasonló élénk színek, majd meglátjátok!

Forrás: Takács Nóra

Nézzétek meg itt, milyen további variációkat állítottam össze!

Álomfinom süti kalóriák nélkül - ez aztán a könnyű élvezet!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140326-hogyan-legyek-jo-no-alomfinom-suti-kaloriak-nelkul-ez-aztan-a-konnyu-elvezet.htmlKipróbáltam egy szuper receptet, és akkora sikert aratott, hogy muszáj veletek is megosztanom!Hogyan legyek jó nőOrigoSűrű, hosszított, 3D - teszteltük a szempillaspirálokat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140325-hogyan-legyek-jo-no-szempillaspiral-teszt.htmlIsmét teszteltem. A múltkori rúzsok után most a legideálisabb szempillaspirál után kutattam. Az eredményt a videóban láthatjátok.Hogyan legyek jó nőOrigoRózsaminta házilag? Így díszítsd a felsőidet!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140326-hogyan-legyek-jo-no-rozsaminta-hazilag.htmlTudtad, hogy zellerrel rózsamintát lehet nyomdázni a ruháidra? Nem? Eddig én sem, de most megmutatom, hogyan készül. :-)Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.