Olaszország új élet projekt rablás albert kinga Róma futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga és férje múlt héten Rómában járt. A városnézés és a pihenés mellett volt még egy komolyabb tervük is, amiért az olasz fővárosba érkeztek: hogy mindketten részt vegyenek a Róma Maratonon. Felhőtlen kikapcsolódásukat útjuk végén viszont egy sajnálatos eset zavarta meg: Kingát kirabolták pont a hazautazás előtt! Férje azonban, akár egy szuperhős, akcióba lendült, és hihetetlen módon visszaszerezte felesége tárcáját!

Kinga, a Kezdj új életet a Life.hu-val főhőse, hogy kipihenje az elmúlt nehéz időszak fáradalmait, férjével, Tamással a múlt héten néhány napra Rómába utazott. A gyönyörű városban elsősorban pihenést és városnézést terveztek, de mivel Kinga keményen edz a Vivicittára, elhatározta, hogy teljesíti a Róma Maraton 5 km-es távját is. Éppen 3 héttel a nagy kihívás előtt, ahol Kinga a Vitalteam segítségével a 10 km-es távra készül, a római verseny jó alkalom, hogy kipróbálja magát egy igazi nagyszabású futóversenyen. A végén úgy alakult, hogy mivel Tamás a 42,195 km-es táv utolsó 8 km-e előtt kimerült, Kinga csatlakozott hozzá, hogy lelket öntsön bele, és az utolsó 8 km-t együtt tette meg a pár!

Forrás: Kinga

Kingáék római vakációja sajnos nemcsak a turista programok és a maraton miatt volt eseménydús, hanem mert éppen a hazaút előtt nem sokkal egy helyi zsebtolvaj kirabolta őket! Tudd meg a részleteket Kinga nem mindennapi római kalandjairól!

Forrás: Kinga

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.