Flitteres zakóban dalolt Király Viktor

Forrás: Tv2 -
zakó A Nagy Duett Király Viktor
Az ékes csillogott a legjobban a vasárnap esti Nagy Duettben. 

Míg Radics Gigi eszméletlenül vad sminkben lépett színpadra, addig Király Viktor egy csupaflitteres, fekete zakóban dalolt Dundika oldalán. Az igen feltűnő ruhadarabot piros csokornyakkendővel viselte az énekes.

Forrás: Tv2

Meg kell hagyni, Viktornak aztán van stílusa - ő volt az est egyik legfeltűnőbb sztárja.

Vadító sminkben duettezett Radics Gigihttp://www.life.hu/trend/20140309-vadito-sminkben-duettezett-radics-gigi.htmlBeindult a fiatal magyar énekesnő a Nagy Duett színpadán. TrendOrigoÚj frizurával várja a tavaszt Michelle Obamahttp://www.life.hu/trend/20140309-uj-hajjal-varja-a-tavaszt-michelle-obama-first-lady.htmlA First Lady mindig nagyon ügyel a külsejére - a napokban a szokottnál világosabb fürtökkel jelent meg a férjével Floridában. Trend--Tavaszi divathoroszkóp - eláruljuk, mit viseljhttp://www.life.hu/trend/20140305-divat-es-trend-divathoroszkop-2014-re.htmlBöngészgeted a kedvenc márkáid kollekcióit, szívesen kipróbálnál egy új stílust, de nem tudod, merre indulj? Mi arra buzdítunk, hogy idén tavasszal légy kreatív, és vállalj be új dolgokat! Ha pedig nincs ötleted, merre indulj, fordulj a csillagok felé! Következzen a Life.hu nagy tavaszi divathoroszkópja!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.