Vigyázat, tábor! Erre figyelj, ha szülő vagy!

Forrás: Felelős Szülők iskolája -
szülő minősítés expo biztonság tábor gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavasz egyik legnagyobb családi fesztiválján választ kaphatsz minden kérdésedre, és megismerheted a legjobb táborlehetőségeket.

Még mindig hiányzik a táborok minősítése, így a szülőket nagy felelősség terheli a megfelelő hely kiválasztásában. Erre a komoly problémára hívja fel a figyelmet a Felelős Szülők iskolája, amely május 11-én megrendezi a III. Vakációváró fesztivállal egybekötött Táborexpot. Itt tájékozódhat a gyerek és a szülő is a kifogástalan és érdekes programokról, illetve megismerkedhetnek a táborvezetőkkel is.

Forrás: Felelős Szülők iskolája

„A nyári boldog vakáció 80 napja igen komoly fejtörést okoz a családoknak, nemcsak azért mert akár heti 50-80 ezer forintra is tehető egy tematikus tábor részvételi díja, hanem a gyermekekre leselkedő veszély miatt. A mai napig nem megoldott a táborok minőségbiztosítási rendszere, még pedagógus végzettség sem kell ahhoz, hogy valaki tábort szervezzen. Jobb óvatosnak és körültekintőnek lenniük a szülőknek!" hangsúlyozta Tibenszky Moni Lisa, a Felelős Szülők Iskolája alapítója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.