Kishercegnő született a luxemburgi nagyhercegségben

Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat -
Luxemburg unoka hercegnő szülés kislány Claire hercegnő Félix herceg
Lányunokája született a luxemburgi nagyhercegi párnak másodszülött gyermeküktől, Félix hercegtől.

A 2,95 kilóval született kis Amalia Gabriela Maria Teresa az első gyermeke a 30 éves hercegnek és 29 éves feleségének, a német származású Claire Margareta Lademachernak. Az uralkodóházi közleménye szerint anya és gyermeke is a legtökéletesebb egészségnek örvend – írja az MTI.

Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Félix herceg Henrik nagyherceg második legidősebb fia a trónörökös, a 32 éves Vilmos herceg után, akitől még nem született unoka. Vilmos 2012 októberében vette el Stéphanie de Lannoy belga grófnőt. Henrik nagyhercegnek és kubai születésű feleségének, María Teresa nagyhercegnének öt gyermeke és immár három unokája van. Két fiú unokájuk, Gabriel és Noah Lajos hercegtől született.

Félix és Claire 2001-ben ismerkedett meg egy svájci internátusban, és tavaly szeptemberben keltek egybe. Az esküvő óta a pár a franciaországi Provence-ban él, ahol szőlőbirtokuk van. A szülésre hazatértek Luxemburgba.

Megszületett Weisz Viktor kislányahttp://www.life.hu/csalad/20140616-weisz-viktor-egykori-voice-versenyzo-kislanya-megszuletett.htmlAz egykori Voice-versenyző Facebook-oldalán tette közzé a nagy hírt. CsaládOrigoEzt a tündéri fotót posztolta apák napján Beyoncéhttp://www.life.hu/csalad/20140615-beyonce-enekesno-es-jay-z-rapper-kislanya-blue-ivy-apak-napi-fotoja.htmlLehet, hogy válságban a kapcsolatuk, de a kislányuk lelki egyensúlyáért biztosan mindent meg fog tenni a sztárpár.Család--Kelly Clarksonnak kislánya születetthttp://www.life.hu/csalad/20140614-kelly-clarkson-enekesnonek-megszuletett-a-kislanya.htmlÉletet adott első gyermekének a gyönyörű énekesnő.CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.