Life.hu Csajfeszt Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó rajongók
A hétvégén a Hogyan legyek jó nő? sorozat stábja is a Life.hu Csajfeszten járt. Nagyon kellemes, csajos délutánt töltöttünk együtt a lányokkal, ahol többek között a tévézés, videokészítés rejtelmeibe is bepillanthattak. Az eredményt pedig itt láthatjátok!
/1406/Szt_r20146184817
Jónő blog: Tüzes színnel lepett meg körmeim őrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140605-hogyan-legyek-jono-blog-korom-lakkozasa-tuzes-szinu-gel-lakkal.htmlTegnap meglátogattam Bettit, körmeim őrét. Általában visszafogott, semleges színeket szeretek magamon látni, de most azt gondoltam, itt a jó idő, jöhet valami tüzesebb. A folyamatot és a végeredményt pedig meg is örökítettem nektek! Hogyan legyek jó nőOrigoÍgy készül a tavasztündér frizurahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140605-hogyan-legyek-jo-no-csavart-frizura-rozsas-hajdiszekkel.htmlA tegnap bemutatott hajdíszekhez így csinálhattok könnyedén mutatós frizurát.Hogyan legyek jó nőOrigoVitalizál és méregtelenít - ismerd meg a szépségvíz titkait!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140531-hogyan-legyek-jo-no-meregtelenit-es-szepit-a-citrusokkal-es-uborkaval-dusitott-viz.htmlKönnyedén tudsz méregteleníteni egy ügyes trükkel: készíts magadnak szépségvizet! Ilyen egyszerű:Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.