Majka: "Ha jó leszek, akkor elvisznek az iWiW-re"

iWiW emlékek
Ismerkedtek, cseteltek, újra egymásra találtak a régen látott ismerősökkel, rajongót gyűjtöttek, na, meg persze csajoztak is. Majkának (aki amúgy loveboxos volt) valaki egyszer megígérte, ha jó lesz, akkor elviszi az iWiW-re. Azok a régi szép idők! A rapper mellett Nagy Adri énekesnő, Vásáry André énekes, a Jóban Rosszban sorozatból ismert Baronits Gábor, Müller Attila, Hujber Feri és a B the First frontembere, Pély Barna is nyilatkozott nekünk.

Küldj te is emlékeket!

Szeretnénk együtt emlékezni veletek! Ha van egy iWiW-es sztorid, legyen az vicces, boldog vagy szomorú, akkor írd meg nekünk az emlekek@iwiw.hu címre!
Ennyi sötét embert egy videóban még nem láttál – Ott voltunk a legújabb ValóVilág castingjánhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140608-ennyi-sotet-embert-egy-videoban-meg-nem-lattal-a-legujabb-valovilag-castingjan.htmlEgy valamit garantálhatunk: ezt a videót érdemes megnézned. Íme, a legújabb Való Világ széria esélyes (?) jelentkezői. Mi csak drukkolni tudunk nekik!Katz Dávid--VV Iza 18+-os klipben tekerhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140521-vv-iza-spike-dilo-suna-cimu-klipjeben-szerepel.htmlVV Iza mindig is különbözött villatársaitól. Valamiféle tekintély vette őt körül, valószínűleg általa rendszeresen felemlegetett topmodell-múlt okozhatta ezt. Amit már olyan régen kutatunk, eredménytelenül, most hirtelen az ölünkbe hullott. Végre szembesülhetünk Iza mesterségének egy igen színvonalas produktumával.Katz DávidRTLKLUBVV Aurelio a villán kívül is helikopterezne - Az első interjú a VV6 győztesévelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140512-vv-aurelio-a-valovilag-6-nyertese-az-elso-interju.htmlAz elmúlt három hónapban megtanultuk, hogy a férfikönnyeket nem kell szégyellni, és új jelentéssel bővült a helikopterezés szó. VV Aurelio ezzel a két dologgal biztosította, hogy egy ideig még emlékezzünk rá. A ValóVilág 6 győztesével a Life.hu sztárszerzője, Katz Dávid készítette az első interjút. Kiderül, hogy Aurelio kinek ad a nyereményből, és ki az a villából, akinek egy darabig biztosan nem veszi fel a telefont...Katz Dávid--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.