szántó daniella fogyás szelfi új élet projekt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem 4 hónapja tart a Life.hu Kezdj új életet programja, amelynek célja, hogy az olvasók közül kiválasztott résztvevőket segítse nagy álmuk elérésében. 

Daniella, aki az augusztusi esküvőjére szeretne bomba nő lenni, elkötelezetten halad a célja felé, betartva a Life.hu szakértői csapatának tanácsait, még a Vitalteam edzők, Kropkó Péter Ironman és Gajdos Tamás atléta időnként extrém edzés ötleteire is abszolút nyitottan. Daniella lekesen próbál ki minden új mozgásformát, mert jól tudja, hogy a fejlődés egyik fontos kritériuma, hogy a testet változatos terhelésnek tegyük ki, így biztosan nem fog megrekedni a fogyásban. Ti is láthatjátok saját szemetekkel a 2 hetente közzétett selfie fotókon, hogy a változás mennyire látványos. Most éppen 15 kg-nál tart, átlagosan fél kg-ot fogy hetente. Edzői és a Life.hu szakértői, Szily Nóra és Takács Nóra is az egészséges önkép és az egészséges életmód fontosságát hangsúlyozzák a lánynak, tehát, hogy ne legyenek irreális elvárásai magával szemben, illetve semmilyen drasztikus eszközt ne vessen be csupán a fogyás miatt, a testi és lelki egészség a legfontosabb.

Daniella így nyilatkozott legutóbb:

„Megvan a bűvös 15-ös, jöhet a teljes kiőrlésű pizza! :) Most már csak heti fél kiló megy le, bár most vizsgákra készültem, így a kevésbé megterhelő sportokat választottam. Ha lementek a vizsgák, rákapcsolok, és remélem, hogy lemegy még néhány kiló az esküvőig. De ha nem, akkor majd azután. :) Most elégedett is vagyok, mert 15 kiló az mégiscsak 15 kiló, de az utóbbi két hét teljesítménye hagy némi kívánni valót maga után.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.