Cameron Diaz monokinizett – nem kellett volna

Forrás: Esquire -
lesifotós Szardínia monokini luxusjacht előnytelen Cameron Diaz fürdőruha Sex Tape
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luxusjachtján kapták lencsevégre a színésznőt, amint fekete fürdőruhájában kimászik a vízből. Irtó előnytelen kép készült az ázott Diazról, amit most megosztunk veled.

Vagy a monokini nem volt jó választás vagy a kép készült érdekes szögből, de tény az, hogy nagyon furcsán néz ki Cameron Diaz azon a felvételen, amely Szardínia szigeténél készült róla. A színésznő élvezte a szabadságot, kedélyesen úszkált luxushajója körül barátjával, Benji Maddennel, amikor kattant a masina. A Daily Mail szerint, ahol a fürdőrucis képeket is megnézheted, meglátszik a hírességen az életmódváltás és a sok edzés, mert remekül néz ki. Valahogy mi nem osztjuk teljesen ezt.

Forrás: Esquire

Na, de hogy jót is írjunk Cameronról, legutóbb például odavoltunk tökéletes testéért, amit legújabb filmjében, a Sex Tape-ben mutatott meg. Változnak az idők!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.