Motorok hegyekben – egy elhagyott kereskedés képekben

Amerika kereskedés motor elhagyott helyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhagyatott helyek című sorozatunkban ezúttal egy amerikai motorkereskedést mutatunk be, ahol több mint 25 éve érintetlenül áll a több száz járgányt magába foglaló teljes árukészlet.   

A Kohl Cycle Salvage elnevezésű motorbicikli-kereskedést eredetileg egy lelkes amerikai férfi nyitotta, aki korábban csődbe ment kereskedőktől vásárolta fel a kétkerekű járgányokat fillérekért. Az üzlet egy ideig virágzott, olyannyira, hogy az 1970-es években Kohl meg is vette azt a hatalmas, raktárral egybefüggő épületet, ahol a kereskedést üzemeltette. Később azonban, 1990-ben a vállalkozását – immár anyagi okok miatt – eladni kényszerült. A felvásárló – egy szintén amerikai férfi – korántsem volt képes a kereskedés egykori fénykorát visszavarázsolni, a vállalkozás tehát csődbe ment. Sőt! Mivel adóügyekben összetűzésbe is került a város vezetésével, a telepet végleg bezárták. Az akkori tulajdonosnak 2010-ben azonban sikerült bejutnia az épületbe, és néhány motorkerékpárt kicsempésznie, amiket aztán értékesített. A többi jármű azóta is ott áll az elhagyott kereskedésben.

/1407/A_Koh20147715513

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.