Chelsea Clinton Születés baba Bill Clinton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikai idő szerint nem sokkal pénteken éjfél után megszületett Chelsea Clinton első gyermeke. A kisbaba a Charlotte Clinton Mezvinsky nevet kapta, tette közzé a Twitteren Bill Clinton lánya.   

"Marc és én szeretettel, csodálattal és hálával telve ünnepeljük kislányunk születését" - írta Chelsea a közösségi oldalon.

Forrás: AFP/Jemal Countess

Chelsea Clinton április közepén jelentette be várandósságát a nagyvilágnak. Bill Clinton pedig még 2011-ben Davosban úgy nyilatkozott, hogy felesége nem lesz boldog, ha nem válik nagymamává és erre jobban vágyik, mint az elnökségre. Nos, most minden oka megvan az örömre.

Megszületett Eva Mendes és Ryan Gosling kislányahttp://www.life.hu/csalad/20140916-megszuletett-eva-mendes-es-ryan-gosling-gyermeke.htmlBár sokáig rejtegette pocakját Eva Mendes, júliusban csak napvilágot látott, hogy babát vár. Nos, a Ryan Goslinggal közös kislányuk szeptember 12-én, pénteken megszületett, a hírt kedden az US Weeklynek erősítették meg.Család--Zabálnivaló baba Caramelék kislányahttp://www.life.hu/csalad/20140911-a-tv2-aktivjaban-mutatta-meg-caramel-kislanyat-sophie-t.htmlElőször, és egy ideig biztosan utoljára mutatta meg Caramel a kislányáról, Sophie-ról készült fotókat. Legalábbis ezt állítja. CsaládOrigoA szülés csodája képekbenhttp://www.life.hu/csalad/20140908-gyonyoru-fotokat-keszitettek-a-szules-utani-pillanatokrol.htmlGyönyörű fotókat válogatott össze az egyik internetes portál. A képeken a szülés utáni első pillanatokat örökítették meg. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.