LifeNetwork csatorna szülés babavárás Jön a baba Hadas Krisztával
Szeptember 21-én, vasárnap 15 órakor debütál  LifeNetworkön a Jön a baba - Hadas Krisztával. "Nem idealizált, elképzelt, kitalált, hanem valódi családokkal mutatjuk meg, milyen a babavárás, a szülés és a gyermekágyas időszak" - mondta el a műsor főszerkesztője és műsorvezetője Hadas Kriszta. Az biztos, hogy nem mindennapi pillanatokra számíthatunk.

Egytől-egyig rendkívüli történeteket mutat be a Jön a baba - Hadas Krisztával című műsor. "Húszévesen nem terveztük, de rögtön ikrek jöttek! Túl vagyunk a sokkon, hurrá, hurrá! De most mi lesz?" - teszi fel a kérdést az egyik "szereplő". "Míg egy másik anyuka így reagált: "Vártunk rá 11 éve. Végül sok megpróbáltatás után a mi babánk petesejt donációval fogant. Végre megérkezik a mi gyerekünk!"

Forrás: LifeNetwork

"Nagyon bonyolultan, és nagyon egyszerűen, ilyenek vagyunk mi anyák! Nincs idealizált helyzet, idealizált család, csak mi vagyunk egymásnak. Tüntessük el együtt az üres női sablonokat, hogy milyennek kell lenni, mi az elvárt, elfogadott" - vélekedik Hadas Kriszta.

"Együtt szültünk éjjel és nappal, együtt izgultunk, együtt aggódtunk egy megbetegedett kisbaba életéért - május óta dolgozunk azon a doku-reality sorozaton, amelyben 10 kismama 11 kisbabájának születését követtük nyomon" - mondta el a Life.hu-nak Kéky Kira felelős szerkesztő.

Ma, elsőként Eszter és Antal történetét ismerhetitek meg.

Forrás: LifeNetwork


A tízrészes sorozat minden vasárnap 15 órakor lesz majd látható a LifeNetworkön.

Megszületett Eva Mendes és Ryan Gosling kislányahttp://www.life.hu/csalad/20140916-megszuletett-eva-mendes-es-ryan-gosling-gyermeke.htmlBár sokáig rejtegette pocakját Eva Mendes, júliusban csak napvilágot látott, hogy babát vár. Nos, a Ryan Goslinggal közös kislányuk szeptember 12-én, pénteken megszületett, a hírt kedden az US Weeklynek erősítették meg.Család--Zabálnivaló baba Caramelék kislányahttp://www.life.hu/csalad/20140911-a-tv2-aktivjaban-mutatta-meg-caramel-kislanyat-sophie-t.htmlElőször, és egy ideig biztosan utoljára mutatta meg Caramel a kislányáról, Sophie-ról készült fotókat. Legalábbis ezt állítja. CsaládOrigoA szülés csodája képekbenhttp://www.life.hu/csalad/20140908-gyonyoru-fotokat-keszitettek-a-szules-utani-pillanatokrol.htmlGyönyörű fotókat válogatott össze az egyik internetes portál. A képeken a szülés utáni első pillanatokat örökítették meg. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.