A kutya, aki lepipálja a férfimodelleket – ismerd meg Bodhit!

Forrás: Instagram/mensweardog -
modell kutya zakó modellszakma öltöny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai kutya, Bodhi nem mindennapi tehetségével „Menswear Dog" néven vívta ki a modellszakma elismerését.

Az 5 éves siba inu, Bodhi született tehetség: lehet szó ingekről, kabátokról, vagy lezser pólókról, ő bármit képes eladni. Férfimodelleket megszégyenítő lazasággal pózol a kamerának.

Forrás: Instagram/mensweardog

New York-i gazdái, David Fung és Yena Kim akkor figyeltek fel Bodhi adottságára, amikor egy szombati napon szórakozásból felöltöztették őt. Néhány fotót feltöltöttek az internetre, a reakciók pedig egészen megdöbbentették őket. Rengeteg visszajelzés érkezett különböző cégektől és divatmárkáktól, akik Bodhit akarták a termékeik arcává tenni.

Forrás: Instagram/mensweardog

Azóta a kutya már több világhírű vállalattal dolgozott együtt. A blöki 2013 januárja óta megtalálható az Instagramon is. Népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint az, hogy már 146 000 követőt szerzett magának.

Elképesztő, milyen remekül fest egy elegáns zakóban:

Forrás: Instagram/mensweardog

Ezt a lazább szerelést pedig mintha csak rá öntötték volna:

Forrás: Instagram/mensweardog

David és Yena minden idejét Bodhi virágzó karrierjének egyengetésével tölti. „Mindketten úgy döntöttünk, otthagyjuk a munkahelyünket. Ez a lehetőség jó ürügyként szolgált arra, hogy kitörjünk a mókuskerékből és csináljunk valamit, ami kicsit eltér a megszokottól" – nyilatkozta David a Barcroftnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.