Jessica Biel lehet, hogy terhes, az emberek pedig teljesen megőrültek

Forrás: AFP/Timothy A. Clary -
terhesség hír terhespocak találgatás Justin Timberlake várandósság Jessica Biel gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Timberlake neje ott árulta el magát, hogy vásárlás közben lefotózták őt és egyre kerekedő pocakját. Bár a fiatal házaspár egyik tagja sem árult el semmit, az internet szinte kész tényként kezeli a három hónapos terhességet.

Bár sem Jessica Biel, sem férje, Justin Timberlake nem erősítette meg a hírt, miszerint első gyermeküket várják, az egész internet őrült gratulációkba kezdett a spekulációk felröppenésekor.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Mrs. Timberlake – bizony, a Hetedik mennyország színésznőjét egy ideje már így hívják – egy diszkógömbbel a kezében sétált ki egy üzletből, amikor egy lesifotós lencsevégre kapta őt és a kerekedő pocakját. A képért kattints ide. Nem sokkal később a Popsugar közölt egy képet, amelyben az volt a szenzáció, hogy az állítólag várandós színésznő együtt indult sétálni popsztár férjével.

Bár semmi hivatalosat nem tudni, a Radar Online szerint Jessica már a harmadik hónapban járhat, eszerint pedig hamarosan be is jelentik a nagy hírt. Nyugalom, emberek, ha akarják, biztosan örömmel jelentik majd a hírt – de az is lehet, hogy Eva Mendeshez és Ryan Goslinghoz hasonlóan ők is inkább megtartanák maguknak. És mi ezt tiszteletben is tartanánk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.