Már csak hat nap és szavazhatsz a kedvenceidre! - Döntsd el te, kik legyenek idén Aranyanyuk!

egészségügy szavazás díj orvos Aranyanyu 2014 pedagógus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még hat nap és máris szavazhatsz kedvenc jelöltjeidre. Döntsd el te, kik kapják a 2014-es Richter Aranyanyu Díj szobrot és az ezzel járó elismerést.

2011-ben Rácz Zsuzsa írónő és a Richter Gedeon Nyrt. hozta létre az Aranyanyu kezdeményezést. A Richter Aranyanyu Díj legfontosabb missziója a nők önbecsülésének növelése, a hétköznapi hősök elismerése.

Hamarosan indulhat a szavazás

November 3-án kezdetét veszi a szavazás! Ettől az időponttól kezdve a Richter Aranyanyu Díj weboldalán és a Facebookon megismerkedhetsz a jelöltekkel és egyetlen kattintással hozzásegítheted a kedvenceidet a győzelemhez! A jelöltekkel a Life.hu bemutatkozó oldalán is megismerkedhetsz: november 3-án bemutatjuk a pedagógusokat, november 7-én megismerheted az orvosokat és november 11-én az egészségügyi szakdolgozókat.

2014-ben a Ridikül Magazin különdíjával együtt hét nő veheti majd át a Richter Aranyanyu Díjjal járó elismerést. November 20-án derül ki, hogy kik lettek az idei győztesek.

A zsűri: Kriston Andrea, Dr. Gyarmati Andrea, Nagy Tímea, Dobó Kata, Beke Zsuzsa, Rácz Zsuzsa Forrás: Sárosi Zoltán/www.aranyanyu.hu

A zsűri tagjai: Rácz Zsuzsa írónő, Beke Zsuzsanna a Richter Gedeon Nyrt. Kommunikációs- és PR igazgatója, Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó, Dobó Kata színésznő, dr. Gyarmati Andrea olimpikon és Kriston Andrea, az Intimtorna módszer kidolgozója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.