Két életet is megmentettek 5 hét alatt

Forrás: Life.hu -
szülés Jön a baba Hadas Krisztával Hadas Kriszta
A műsor szerkesztői tudták, amikor Bettit kiválasztották a majdnem 200 jelentkező anyuka közül, hogy a férje vesebeteg és dialízisre jár - ez közrejátszott abban, hogy bekerültek a "csapatba", hiszen a készítők nagyon fontosnak tartották, hogy olyan élethelyzeteket is megmutassanak, ahol a szülőknek valamiért nehezebb az élete.

Bernadett férje, aki évek óta vár szervátültetésre, egyszer csak riasztást kapott és gyorsan döntenie kellett, hogy nem sokkal a kisfia születése előtt bevállal-e egy veseátültetést. A család igennel szavazott, Antal új vesét kapott.

A Kulcsár családban két héten belül két élet is érkezett: Antal ugye újjászületett a szervtranszplantáció által, Bernadett pedig egy egészséges kisfiúnak adott életet.

Pár héttel később aztán a kisfiú kezdett kiszáradni és összeesni. A bordái beestek, a gerincoszlopa kilátszott. A gyönyörű kisbaba a születési súlya alá fogyott, így életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta.

Forrás: Life.hu

A Jön a baba Hadas Krisztával című műsor és benne Kulcsárék megható és példa értékű története vasárnap 15 órakor látható a LifeNetworkön.

Boszorkánykonyha! Megtaláltuk a leghasznosabb hulladékothttp://www.life.hu/csalad/20141030-boszorkanykonyha-a-kavezacc-a-konyha-leghasznosabb-hulladeka-testapolas-tisztitas-novenyapolas.htmlA kávézacc általában a szemeteskukában végzi, mi most megmutatjuk neked, mire használd ezt az értékes konyhai hulladékot.Család--Van olyan kutya, amelyik jódlizik – 10 dolog, amit nem tudtál az ebekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20141031-a-kutyakrol-ezt-biztosan-nem-tudtad-van-amelyik-jodlizik-es-csokkentik-a-vernyomast.htmlAhány kutya, annyi jellem. Minden fajta másban jó, de egy dologhoz biztosan az összes kutya ért: a gazdi legnagyobb kedvencének lenni. Íme, 10 dolog, amit még biztosan nem tudtál négylábú barátaidról!Család--Eladó Tom Cruise luxusingatlana - most beleshetsz a falak mögéhttp://www.life.hu/csalad/20141101-elado-tom-cruise-haza-most-beleshetsz-a-falak-moge-ahol-korabban-nicole-kidmannel-aztan-katie.htmlKözel 20 év után döntött úgy Tom Cruise, hogy megválik hőn szeretett coloradoi luxusingatlanától, ahol egykor Nicole Kidmannel élt együtt. De itt mutatták meg a Katie Holmes-sal közös gyermeküket, Surit is a nagyvilágnak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.