Lena Dunham tagadja a vádakat: nem molesztálta a húgát

Forrás: AFP/Jason Kempin -
Twitter tagadás molesztálás könyv Lena Dunham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Not That Kind of girl című memoárja a napokban jelent meg, és rögtön két újságíró gyanúsította meg azzal, hogy bevallotta, molesztálta húgát, Grace-t.

Mikor 7 éves voltam, megkérdeztem anyámat, hogy mindenkinek van-e méhe. Azt mondta, igen, úgy születünk, hogy van, és petesejtjeink vannak, amik akkor fognak készen állni arra, hogy gyerekeket csináljanak, ha idősebb leszek”- írta Lena Dunham a könyvében, majd így folytatta: „Nem tudtam elképzelni, milyen lehet az egyéves húgom vaginája. Mikor felült, odahajoltam a lábai közé, és megnéztem. Mikor megláttam, mi van ott, felsikítottam.

Forrás: AFP/Jason Kempin

Lena ezután anyjához futott, és elmondta, valami furcsát látott. Kiderült, a kislány 6-7 kavicsot dugott fel magának.

A könyv egy másik fejezetében arról ír az HBO sztárja, hogy cukrot adott a húgának azért cserébe, ha 5 másodpercre megcsókolhatta, vagy ha hajlandó volt úgy filmezni, hogy rajta feküdt. „Azt gondoltam, jobban elfogadja majd a csókokat, ha nagyanyánk arcmaszkját viselem majd, amit akkor kapott, amikor dialízisen esett át. Azt akartam, hogy ragaszkodjon hozzám, hogy szüksége legyen rám, és elveszettnek érezze magát a nővére nélkül.” Éppen ezért bevallása szerint perverz módon szerette megmondani a rossz híreket is húgának, például a nagyapjuk halálának hírét, hátha a félelem miatt majd a nővérében keresi a bizalmat.

A Golden Globe-díjas Dunham a Twitteren üzent azoknak, akik molesztálással vádolják. Szerinte undorító és felháborító, hogy bárki molesztálónak gondolja őt. „És egyébként ha olyan gyerekek voltatok, akik nem néztétek meg más gyerek vagináját, akkor gratulálok. Én csak annyit akartam elmondani, hogy fura hétéves voltam, ti meg kicsavarjátok a szavaimat. Gondolom, nektek is vannak olyan sztorijaitok, amiket én nem akarok hallani…”-kommentálta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.