Aranyanyu 2014: Így dolgoznak a magyar nők – emberfeletti teljesítményeket díjaztak

Forrás: Richter Gedeon Nyrt. -
gála egészségügyi szakember videó orvos díjátadó Aranyanyu 2014 pedagógus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A néhány nappal ezelőtt, november 20-án tartott Richter Aranyanyu Díj gáláján hét olyan, köztünk élő hősnő vehette át a Richter Aranyanyu Díjat és a Ridikül Magazin különdíját, aki segítő szakmában dolgozik, mégis csekély anyagi és erkölcsi elismerésben van része a mindennapokban.

Az idei díjazottak elsősorban a speciális problémákkal küzdő és a hátrányos helyzetből indulók életében játszanak meghatározó szerepet. Van közöttük, aki szülők nélkül nevelkedő fiatalokat vagy éppen fogyatékkal élőket támogat és segíti őket egy teljesebb élethez, és olyan is, akinek munkája a koraszülött vagy cukorbeteg kisgyerekek és hozzátartozóik mindennapjaiban elengedhetetlen. A Richter Aranyanyu Díj az évek alatt a női önbecsülés növelésének, a hétköznapi hősök elismerésének jelképévé vált.

Forrás: Richter Gedeon Nyrt.

A győztesek bemutatkozó kisfilmjeit ITT nézheted meg. A díjátadón készült videót pedig alább láthatod:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.