Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? Jónő blog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A december jellemzője a végeláthatatlan baráti vacsorák és céges ünnepségek sora. Szinte minden napra jut valamilyen program. A kérdés pedig magától adódik ilyenkor: mit vegyek fel már megint? 

Én idén mindenhová tüllszoknyában megyek, mert mutatós, jól kombinálható és tündérien fest. Már csak a hideg ellen kell kitalálni valamit... :)

Forrás: --

Nezd meg az összes variációt! Neked melyik tetszik a legjobban?

Hogyan legyek jó nő? Szuper filléres ötlet: így zárd ki a huzatot a házból!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141124-hogyan-legyek-jo-no-kreativ-huzatfogo-szivacs-ablakparkanyhoz.htmlNem működnek megfelelően a nyílászárók a lakásban és besüvít a szél az ablakon? Készíts szélfogó párkányszivacsot kreatívan, fillérekből!Hogyan legyek jó nőOrigoHogyan legyek jó nő? Ünnepi és forró álomital - főzz karácsonyi fehér kávét!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141202-hogyan-legyek-jo-no-forro-tejes-karacsonyi-ital-kaveval-es-csokival.htmlHogy mitől lehet még ünnepibb a hangulat? Például egy ínycsiklandozó forró italtól!Hogyan legyek jó nő--Hogyan legyek jó nő? Végre itt az advent - díszítsd fel az ajtódat természetesen szép koszorúvalhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141130-hogyan-legyek-jo-no-adventi-ajtodisz-naranccsal-borostyannal-cicaval.htmlKezdődhet a visszaszámlálás karácsonyig! Ha velem tartotok a következő hetekben, klassz ünnepi ötleteket láthattok. Ma ajtódíszt készítettünk Poppyval.Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.