Terhességmegszakítás hol és mennyiért? Elkészült az Abortourism

Forrás: Thinkstock -
fogamzásgátlás utazási iroda abortusz fiktív terhességmegszakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány helyen egyszerűbben elérhető a terhességmegszakítás, mint Magyarországon. Ezek bemutatására jött létre az elég morbid Abortourism nevű fiktív utazási iroda, ahol meg lehet nézni, hova lehet abortuszra menni.

Élet az abortusz után

Mit mond a szakértő?
"Az abortusz utáni időszak akkor is nehéz a nők számára, ha elsősorban ők döntöttek a beavatkozás mellett. Az abortusz mindenképpen veszteség, amit el kell gyászolni. Gyász olyan értelemben is, hogy egy potenciális jövőkép (gyerekvállalás) nem teljesül be, ezt kell elengedni!"
A teljes cikket ITT tudod elolvasni!

Az Abortourism bemutatja a célállomásokat árajánlatokkal azoknak, akik az abortusz mellett döntöttek, akár tablettás, akár műtéti formában. Azoknak a nőknek ad tanácsot az oldal, akik recept nélkül (felelőtlenül) szeretnének fogamzásgátló tablettát vásárolni, hova érdemes utazni.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az oldalon nem foglalhatóak le valódi utazások, csak tippeket ad, és segít kiszámolni a költségeket, ha valaki tényleg belevágna az utazásba.

Mindent a fogamzásgátlókról!

A Life.hu többször foglalkozott már a témával. IDE kattintva megtudhatod, a sok lehetőség közül melyik módszer passzol hozzád a legjobban! Dönts okosan, mert ez még a menstruációdra is kihat - erről ITT arról olvashatsz! És bizony-bizony, már létezik férfi fogamzásgátlás is - tudj meg róla többet ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.