Kisbabát vár Nádai Anikó, az Éjjel-nappal Budapest sztárja

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest -
VV Anikó terhesség Éjjel-nappal Budapest Nádai Anikó kapcsolat RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves lány, akit a nézők a ValóVilág 4-ből ismerhettek meg, majd pedig az Éjjel-nappal Budapestben követhettek, augusztusra várja kisbabáját.

"El sem tudom mondani, mennyire boldog vagyok! Amióta kiderült, hogy babát várok, szinte minden csak ekörül forog számomra" - nyilatkozta Anikó a Blikknek.

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest

"Azt hiszem, órák hosszat tudnék beszélni most erről a témáról. Már túl vagyunk az első trimeszteren, szerencsére a vizsgálatok szerint minden rendben van a picivel. Bevallom, szívszorító érzés volt először meghallani a kis szívhangját, de az is hihetetlen, hogy alig tízcentis, de már jól kivehető mindene" -mesélte Anikó, aki a lapnak azt is elárulta, még meg sem született a pici, de ő már azon is elgondolkozott, hova fog majd óvodába járni.

Mint ismeretes, Anikó az RTL Klubnak nem csupán a karrierjét köszönheti, hanem a szerelmét is. Hiszen a csatorna főrendezőjével, Kovács Dániellel a közös munka során szerettek egymásba, igaz, a férfi akkor még házasságban élt, de az elmúlt két év őket igazolta. Most pedig a kapcsolatukat egy születendő baba is megkoronázza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.