Gönczi Gábor: "A kisbabánk halála után üres maradt az életünk"

MTVA Gönczi Gábor házasság válás Tatár Csila vetélés RTL Klub gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető ma már tudja, egy gyermek sem segített volna, hogy rendbehozza kapcsolatát Tatár Csillával.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, nehéz időszakon van túl Gönczi Gábor és Tatár Csilla, akik kilenc év után döntöttek a válás mellett. A műsorvezető a Story magazinban elmesélte, felesége volt a bátrabb, és ő mondta ki a végső szót, amikor már teljesen másfelé haladt az életük.

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

„Bár akadtak jelek bőven, amelyek a házasságunk válságára utaltak, két év próbálkozás után, apró orvosi segítséggel, végre összejött a kisbabánk. Sajnos nem örülhettünk sokáig, a pici 4-5 hét után elment. Ilyenkor a párok egymásba kapaszkodnak, náluk azonban csak az üres csend maradt. Igazából szóba sem került, hogy próbáljuk meg újra" – mesélte Gábor.

Arwen-tornával a teherbe esésért

Az Arwen-torna mozgássorozatot Németh Tünde gyógytornász-mozgáspedagógus fejlesztette ki a nők egészségéért. Tünde évek óta segít olyan hölgyeknek, akik nem képesek teherbe esni, vagy egyéb speciális női betegségekkel küzdenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.