Transznemű modellt fotózott a világ legnagyobb divatmagazinja

Forrás: Instagram/ Andreja Pejic -
fotósorozat Vogue kifutó Jean Paul Gaultier Andreja Pejic Anna Wintour divatmagazin cici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leghíresebb divatmagazin, az amerikai Vogue most először transznemű modellt szerepeltetett a lapjain.

A 23 éves Andreja Pejic talán a legnépszerűbb transznemű modell. Egy étteremben fedezték fel: nem tudták eldönteni róla, hogy fiú-e vagy lány, és éppen emiatt lett befutó. Jean Paul Gaultier, a legformabontóbb és legmegbontránkoztatóbb tervező rögtön le is csapott rá, és minden bemutatóján kifutóra küldte.

Forrás: Instagram/ Andreja Pejic

A modell azt azonban soha nem gondolta volna, hogy a Vogue-ban valaha is szerepelni fog, de Anna Wintour, úgy látszik, beadta a derekát. A magazin májusi számába egy négy oldalas fotósorozat, illetve egy interjú is készült Andreja Pejic-el.

A modellen egyébként már végrehajtottak néhány nemátalakító műtétet, így például már cicikkel is rendelkezik a híresség.

Női ruhákat terveztek férfiaknak

Egyre több tervező bújtatja női ruhákba a modelljeit. Gucci, Yves Saint Laurent, Prada és Givenchy – csak néhány név, akik szoknyákat, magassarkú cipőket, elegáns sifon blúzokat képzelnek el a férfiak ruhatárába. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.