A vécén szoptatta gyermekét az édesanya – Hatalmas botrány lett belőle

Forrás: Instagram/Elisha Wilson Beach -
édesanya fénykép fotó szoptatás vécé kommentelők internet Instagram botrány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vírusként terjed az interneten, a kommentelők pedig darabokra szedik Elisha Wilson Beachet a botrányt kavaró szoptatós fotója miatt.

Hatalmas visszhangot váltott ki Elisha Wilson Beach fényképe, amelyen a vécén ülve szoptatja meg kisfiát.

A botrány kiváltó kép Forrás: Instagram/Elisha Wilson Beach

A fotó, amelyet egyébként tévésztár férje, Michael Beach készített a kétgyerekes édesanyáról, először Instagramon jelent meg, ahonnan később a Life of Dad Facebook-oldal osztotta meg – és ezt már az internet népe sem tudta figyelmen kívül hagyni.

Sokan támadni kezdték Elishát, mondván, soha nem etetnék meg gyermeküket a vécén ülve, mert egyrészt egészségtelen, másrészt pedig gusztustalan is. Mások azonban csak biztatni tudták az asszonyt, és örömmel üdvözölték, hogy valaki végre megmutatta, mivel is jár az anyaság.

Amikor felfordul a gyomrunk a női melltől

Miért nem kapcsolod el a tévét, ha fedetlen női kebleket látsz? És miért fordulsz el, ha egy édesanya közvetlenül melletted szoptatja meg kisbabáját? A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.