Ejha! Dögös dívává változott Gáspár Evelin

Forrás: Facebook/Gáspár Győző -
Gáspár Győző Gáspár Evelin
Igazi nő lett Gáspár Győző lányából, aki büszke apaként tette közzé az Evelinről készült legújabb képet, amelyen dögös dívaként pózol egy igazán elegáns ruhában.

"Istenem, a szerelmem" - írja Gáspár Győző a közösségi oldalán a lányáról közzétett kép mellett. Őszintén szólva nekünk is tátva maradt a szánk a dögös dívaként, visszafogottan elegáns, piros ruhában pózoló lányon, aki tegnap még egy nagyon sejtelmes, vízparti fotón mutatta meg egyre szebb alakját.

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

Ezért látni mostanában egyre többet itthon Gáspár Evelint

Úgy tűnik, hazajött a nyári szünetre a külföldön tanuló Gáspár Evelin. Jó néhány napja itthonról posztolgat közösségi oldalaira, most pedig apja, Győző tett fel a Facebookjára közös, plázázó családi képet.

Gyönyörű rózsacsokrot kapott Gáspár Evelin - Vajon milyen alkalomból?http://www.life.hu/bulvar/20150513-gaspar-evelin-rozsacsokrot-kapott.htmlGáspár Győző lánya nem mulasztotta el megköszönni a feladónak a dobozba rendezett virágokat.TV + Bulvár--Büszke lehet testére Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20150416-gaspar-evelin-nagyon-csinos-buszke-is-alakjara.htmlGáspár Evelin Instagramján bukkantunk a fiatal lány has- és derékszelfijére.TV + BulvárOrigoSzexi dekoltázst villantott Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20150507-szexi-dekoltazst-villantott-gaspar-evelin.htmlGáspár Evelin Instagramján bukkantunk a fiatal lány legújabb szelfijére. Győző lánya ismét brutáljól néz ki. TV + BulvárOrigoBoggie döntőbe jutása sokkolja a brit sajtóthttp://www.life.hu/kult/20150521-boggie-eurovizios-dontobe-jutasa-sokkolja-a-brit-sajtot.htmlAz angol sajtó eddig sem rejtette kalap alá véleményét a magyar indulóval Boggie-val kapcsolatban. Most azonban, hogy a lány a döntőbe jutott még vitriolosabban fogalmaznak.Kult--Komoly bajba került Tímea és Andy Vajnahttp://www.life.hu/bulvar/20150520-komoly-bajba-kerult-timea-es-andy-vajna-viharba-kerult-a-repulogepuk.htmlViharba keveredett Vajnáék magánrepülőgépe miközben Cannes felé tartottak. TV + BulvárOrigoVérlázító, amit Beyoncé művelt - Kiverte a biztosítékot a rajongóknál az énekesnőhttp://www.life.hu/bulvar/20150520-beyonce-legutobbi-klipjeben-nicki-minajjal-a-feeling-myselfben-huszezer-dollaros-pezsgot-ontott-a.htmlLegutóbbi, Nicki Minajjal közös klipjében a Feeling Myselfben húszezer dolláros pezsgőt öntött a medencébe a díva. Ezt azonban már a rajongók sem hagyták szó nélkül. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.