Így néz ki bikiniben Kourtney Kardashian 5 hónappal a szülés után!

fotó Kourtney Kardashian szülés bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnőt, aki decemberben adott életet harmadik gyerekének, Mexikóban kapták el a fotósok, ahogy fürdőruhában élvezi a családi nyaralást.

Kourtney Kardashian gyönyörű kisfia öt hónapos, a celebnő pedig elérkezettnek látta az időt, hogy fürdőruhába bújjon. Kourtney jól mutatott a magasított derekú fekete bikiniben, ami kicsit takar is, de éppen csak annyira, amennyire kell.

A fotókat itt tudod megnézni!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Kíváncsi vagy arra, hogyan hozzák magukat csúcsformába a sztárok idén nyáron? Szombaton 14:30-kor a LifeNetworkön, az Ez Zsír! életmódmagazinban szuper trükköket és tippeket adnak a legcsinosabb, legsportosabb magyar hírességek!

Meztelenül fotózták a 9 hónapos terhes Kardashian-lányt

"A meztelenség számomra nem olyan, ami miatt szégyellni kellene magam. Nem érzem magam zavarban a testem miatt" - nyilatkozta Kourtney Kardashian. A 35 éves celebanyuka meztelenre vetkőzött egy magazin kedvéért. Kilenc hónapos terhesen. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.