Újabb Kardashian lány vetkőzött le egy magazin kedvéért

Forrás: DuJour.com -
címlap Kourtney Kardashian meztelen magazin terhes Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A meztelenség számomra nem olyan, ami miatt szégyellni kellene magam. Nem érzem magam zavarban a testem miatt" - nyilatkozta Kourtney Kardashian. A 35 éves celebanyuka meztelenre vetkőzött egy magazin kedvéért. Kilenc hónapos terhesen.

Kim Kardashian nemrég meztelen fotóival felrobbantotta az internetet. Kourtney Kardashian most testvére nyomdokaiba most lép: bevállalta a meztelen fotózást - hatalmas pocakkal. A 35 éves celebnő elárulta, akkor érzi magát a legjobban a bőrében, amikor terhes. Imádja átélni, amikor átváltozik a teste.

Forrás: DuJour.com

A DuJoir magazin fotóin meg is mutatta, mennyire jól áll neki a változás. Harmadik gyermeke születése előtt alig egy hónappal állt a magazin fotósainak kamerája elé. Állítása szerint akkor nem tette volna meg, ha nem várna babát, de ezzel a sorozattal pont a terhességét ünnepelte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.