Nánási Pál szemével a világ – Egy buja sorozat Pálmai Anna színésznőről

Forrás: Nanasi Pal -
Pálmai Anna fotósorozat Nánási Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.

A múlt héten a Katona József Színház társulatát fotóztam. Gördülékenyen haladt a munka, nagyon élveztem, hogy ilyen tehetséges, karizmatikus, általam nagyra tartott emberek váltják egymást a kamerám előtt.

Azokkal, akik tisztában vannak önmagukkal, nem jönnek zavarba, ha nézik őket, és jól ismerik a testüket, mindig öröm együtt dolgozni, a színészek nagy többsége pedig természetesen ebbe a csoportba tartozik. Gyorsan haladtunk, így aztán Pálmai Annával még arra is jutott időnk, hogy a klasszikusabb portrékon túl készítsünk egy merészebb, érzéki sorozatot is. Anna percek alatt átlényegült, én pedig maradtam a jól bevált szerepemnél. Íme, az eredmény.

A teljes fotósorozatért kattints ide!

Forrás: Nanasi Pal

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.