Palvin Barbi kikelt magából – Az ágyon ugrálva tombolt a modell

Forrás: Instagram/ Palvin Barbara -
ágy Palvin Barbara őrjöngés különös vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik kedvenc magyar modellünk nagyot tombolt napszemüvegben, az ágyon kiabálva – szerencsére egy vicces kép dokumentálta a különös esetet.

Barbi, aki porszívóval a kezében is egy igazi domina, ezúttal őrjöngős képet posztolt. Úgy tűnik, a modell végre kiengedte a fáradt gőzt: mindezt pedig az ágyon ugrálva és kiabálva tette.

Néha lazítani is kell!

Forrás: Instagram/ Palvin Barbara

Palvin Barbara Cannes-ról, sztárbarátokról és szerelemről mesélt

Alig múlt 21 éves, de immár negyedik éve a L'Oréal első és egyetlen magyar szépségnagykövete, sőt a világcéggel most írt alá még egy 2 éves szerződést, pár napja pedig még filmcsillagokkal bulizott és vonult a vörös szőnyegen Cannes-ban. Valljuk be, ezek után az ember nem feltétlenül azt várja egy szupermodelltől, hogy viccelődjön az újságírókkal, elmesélje, mennyire vágyik egy normális férfira, hogy kanbulikba jár, és mit gondol a folyamatos kritikákról. Pedig Palvin Barbi megtette, a Life.hu pedig kifaggatta, amiről csak lehetett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.