Sarka Kata nem mondott le a harmadik gyermekről

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
harmadik gyermek Sarka Kata gyermekvállalás fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata elárulta, újra szívesen szülne, és akár negyvenévesen is bevállalna egy harmadik csöppséget.

Kiderült, Sarka Kata ad férje véleményére, Péter megmondja, hogy melyik hajszín és frizura áll jól a feleségének, és Kata igyekszik a kérésnek eleget is tenni, ám egy valamiben nem egyezik az álláspont.
"Szívesen vállalnék még egy babát, de Péter azt mondja elég a két gyermek. Egészségesek, szépek, fiúnk és lányunk is van" – mondta Kata, aki azért negyvenévesen szívesen újra szülne.

Sarka Kata: Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Továbbra is szeretnék egy babát, Peti élvezi, hogy már túl vannak azon a koron, amikor minden lépésükre figyelni kell. Könnyű velük utazni, mert már önálló személyiségek, Noémi most kezdi az iskolát, már nagylányos szobát is kialakítottunk neki. Mikor Noémi nagykorúvá válik, és önálló életet kezd, én mindenképpen szeretnék egy újabb kisbabát. Fontos, hogy megtartsam a kiváló egészségi állapotomat, megelőzzem a betegségeket, mert akkor már negyvenéves leszek, és olyankor már nagyobb a kockázat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.