Viszlát, szingliség és plusz kilók! 4+1 tipp, amiért a konditermet válaszd a magány helyett

Forrás: Thinkstock -
szingliség konditerem sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szürke egér vagy a munkahelyeden, nincsenek barátaid, de alakoddal sem vagy megelégedve? Üss két legyet egy csapásra!

1. Már jól kezdődik

Egy jó szavuk nincs hozzád a kollégáidnak, otthon pedig te nem tudsz kihez szólni? A legtöbb konditeremben szerencsére már olyan recepciósok várnak, akik annyira kedvesen viselkednek veled, hogy már szinte olyan érzésed támad, mintha a barátnődhöz ugrottál volna át egy csajos programra.

Forrás: Thinkstock

2. Bármit megtehetsz

Az egyik percben a hasadat kockásíthatod, míg a másikban már a szexi fenékért küzdhetsz valamelyik gépen. De ne feledd, a tuti bikini alakhoz nem elég a kardiózás, a feszesebb, tónusosabb testért súlyzós edzéseket is érdemes végezned. A rendszeres, közepes intenzitású aerob edzés bizonyítottan jó hatással van mindkét nem libidójára.

3. Jobb, mint egy plasztikai sebész

Jöttél már ki valaha elszontyolódva a konditeremből? Ugye, hogy nem! A sportolás megszépíti a tested, elűzi a napközbeni stresszt, de még a tüdőkapacitásod is nő tőle. Mi több, a rendszeres testmozgás hatására az emlőrák kialakulásának lehetősége is lecsökken.

4. Csinosan a teremben is

Rázd fel magad! Vedd elő a régen vagy még nem használt edzőcuccaidat, alkalmazhatod a színre színt elvet is. Nincsenek határok, ám fontos, hogy a trendi viseleted kényelmes is legyen!

+1 Ingyen peep show

Bármikor rád találhat a nagy ő, még a konditeremben is! Edzés közben a leghelyesebb legdögösebb Adonisz pasikon legeltetheted a szemed, miközben minden erejükkel formálják az amúgy is tökéletes, alacsony zsírszázalékú testüket. Ha pedig valamilyen gyakorlatot nem tudnál helyesen kivitelezni, az egyik helyes edző biztosan örömmel a segítségedre siet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.