gyermekvállalás családalapítás szerelem Megasztár énekesnő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő boldog párjával, de a gyerekvállalást nem szeretné elkapkodni, első lépésként párkapcsolatát akarja erős alapokra helyezni.

Tóth Vera úgy gondolja, akkor szeretne gyermeket, ha már teljesen összecsiszolódtak párjával és semmi nem ingathatja meg kapcsolatukat – írja a Best.

Tóth Vera Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„A párommal sokat beszélgetünk a családalapításról. Először le kell raknunk az erős alapokat, hogy a mi közös várunk ráépülhessen. Ha majd lesznek viharok – mert minden családban vannak – nehogy összedőljön a vár. Sok mindenben bolondos, ösztönös lány vagyok, de a gyerekvállalásban nem. Még nincs itt az ideje" – magyarázta Vera, aki párjáról is mesélt.

„Ádám kommunikációs szakember, most éppen munkahelyet vált, igazgató lesz. Szereti a zenét, van egy fantasztikus gitárgyűjteménye. Általa nem csak szerelmet kaptam, hanem egy új családot is" – mondta az énekesnő.

Durva vádak érték Tóth Vera kedvesét

Ahogy a Life.hu is megírta, féltik párjától a boldog és szerelmes Tóth Verát. Az énekesnő gonosz vádak áldozatává vált, ő azonban kiáll szerelméért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.