családbővítés nagymama Pintér Adrienn dédnagymama Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ada hamarosan nagymama lesz, legalábbis fia, Bálint szerint. A Reflektor háziasszonyának nem kis meglepetést okoz fia kijelentése, aki a ma esti Szelfiben a távoli jövőről víziónál, de a gyermeki fantáziának nincsenek határai, és a gyerekszájnak sem lehet parancsolni.

„Tök fura belegondolni, hogy te hamarosan nagymama leszel, utána pedig dédnagymama” – jelenti ki az RTLII videónapló-sorozatában Ada egyik kisfia, miközben egy étterem kellemes teraszán vacsoráznak. Bálint arról vízionál, hogy ha lesz egy csaja és 23 éves lesz, akár jöhet is a baba.

Forrás: Facebook/ Pintér Adrienn

„Meg kell várni az igazit” – kontrázik rá a másik fiú, Bence, akinek édesanyja maximálisan igazat ad. „Bármiről tabuk nélkül tudok beszélni a fiaimmal, így nevelem őket” – meséli Ada. „Szeretnék egyben a barátjuk is lenni, akiben megbíznak.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.