Íme Harnaam, a szakállas nő, aki újraértelmezi a szépséget

Forrás: Instagram/ Harnaam Kaur -
menyasszony szakáll Harnaam Kaur
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szakállas nő, Harnaam Kaur teljesen megbékélt testével. Nem csak a striáit és hegeit szereti, de szakállával is jóban lett.

Harnaam nemrég ment férjhez, esküvői képei pedig bejárták az internetet, ugyanis kissé szokatlanul, egy szakállas menyasszony látható a képeken. A nő policisztás petefészek szindrómában szenved, amiatt nőtt férfiasra a szakálla.

Forrás: Instagram/ Harnaam Kaur

Egy ideig borotvával próbált megszabadulni arca furcsa kiegészítőjétől, 16 évesen pedig még az öngyilkosság is megfordult a fejében, ugyanis alig tudta elviselni, hogy állandóan piszkálják az iskolában. Hamarosan rájött, jobb, ha a szomorkodásra fordított engergiáját inkább hasznosítja, és összeszedi minden erejét, erős nőt varázsol magából. Ez így is lett.

Forrás: Instagram/ Harnaam Kaur

Megszerette rendellenességét, létrehozott egy Instagram profilt, ahol már több tízezren követik, és folyamatosan bátorítja, inspirálja rajongóit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.